Velkommen til HIA. Vi er en forening, som sender trådløs internet i Hundslund og omegn.

Hvis du bor i Hundslund og omegn og mangler internetadgang, så er du velkommen til at kontakte en af HIA's bestyrelsesmedlemmer for at høre. om vi kan levere internet til dig.

 

Fordele ved HIA

HIA er en forening, der er 100 % drevet og betalt af medlemmerne. Vi modtager intet tilskud og udbetaler ikke noget afkast.
Alle indtægter går ubeskåret til at opfylde foreningens formål: A
t sikre alle medlemmer bredbåndsadgang til internettet til billigste pris med optimal kvalitet .

Det månedlige kontingent er p.t. 125 kr.

Foreningen udlever modtageudstyr og nødvendig kabelforbindelse, således at man umiddelbart kan komme på internettet.


Der er naturligvis ingen begrænsninger i medlemmernes internet forbrug. Der er ingen minuttakst eller download grænse, internettet er der bare. I skrivende stund har vi en 100/100Mb/s VDSL forbindelse der er termineret i Hundslund på varmeværket, med sendeantenner der. Signalet også bringes videre til tre antenner i Hundslund by, én antenne i Trustrup og én antenne i Oldrup, samt en i Falling, via vore egne trådløse link.

Der kan være forskel på den hastighed man modtager, alt afhængig af hvor langt der er til nærmeste antenne. Det er dog vores erfaring, at alle har en rigtig god forbindelse og hastighed. De fleste har er en hastighed på 15 - 20 Mbit i download og ca 4 – Mbit i upload.

 Hvis du overvejer at blive medlem, kan du uden beregning få en prøve tilslutning i 14 dage. Du skal blot henvende dig til et medlem af bestyrelsen.

Gratis prøve

 

Antenneforening (HIA)